Casato

De naam Casato is ontstaan door de eerste twee letters van de namen van mijn kinderen achter elkaar te zetten.

Over Cattery Casato

Ik heb al vanaf dat ik op mezelf woonde katten gehad, ’t zijn prachtige dieren elk met een eigen karakter. Al deze katten mochten vrij buiten lopen, maar af en toe kwam er eentje thuis na een vechtpartij, ongeluk of erger nog niet meer thuis. Toen we voor onze “laatste” kat Toemba een goed adres hadden gevonden zou er ook nooit meer een kat komen. Maar ze bleven me fascineren, vooral de grote soorten met hun prachtige karakter, stoere uiterlijk en mooie vacht. Toen vrienden dan ook de trotse bezitters werden van Baloe, een heel mooie maine coon kater, zijn we helemaal verliefd geworden op zijn zusje, Coco dus. Toen Coco een jaar was heeft ze haar eerste nestje gekregen, door samenloop van omstandigheden hebben deze prachtige kittens het niet gered. Een jaar later heeft Coco 6 prachtige kittens gekregen, het Lion King nest, ze zijn uitgegroeid tot prachtige heel lieve en sociale maine coons. 

https://www.licg.nl/katten/    Kijkt U eens op deze prachtige site, hier vindt U heel belangrijke informatie over de verzorging van Uw kat

 

De kittens

Af en toe is er een nestje, met dertien weken mogen de kittens dan verhuizen, ze zijn dan volledig ontwormd ( minimaal 4 keer ),voorzien van een chip en twee maal de entingen voor kattenziektes gehad. Tevens krijgen ze een mooie stamboom, kittenpakket, europees inentingsboekje en een contract mee.  Soms mag er een kitten naar een andere cattery verhuizen. Ik zoek in alle gevallen de nieuwe eigenaren met zorg uit. Een kitten zal bij mij niet alleen worden geplaatst, er zal ten alle tijden een kattenvriendje voor hem of haar aanwezig moeten zijn.

Op de kittenpagina kunt U zien welke kittens nog beschikbaar zijn.

Beschikbaar: Interesse? neem dan gerust contact met me op.
Optie:  Iemand denkt nog na over dit kitten.
Besproken: Dit kitten heeft zijn plek al gevonden.
Evaluatie: Ik denk na of dit kitten bij mij blijft.

Cattery Casato

Kunnen we u verder helpen?

Maine coons

 Al mijn Coons kunt U hier vinden, ook degene die elders een liefdevol thuis hebben gekregen

kittens cattery

Mijn kittens van de meest recente nestjes. Oudere nestjes staan in de galerij.

Informatie

Diverse informatie kunt U hier vinden